perjantai 15. kesäkuuta 2012

Painonpudotus raporttia

Viime tiistaina nettilaihdutusryhmäni Kilon karisuttajat ensimmäinen tapaaminen. Kaksi minun lisäkseni löysi paikalle, mutta se on mielestäni jo paljon :) Ennemmin niin kuin, että ei ketään ;)

Kävimme tutustelemassa Kemin kuntokeskus Physio Phoenixiin ja sen tarjontaan. Sekä samalla kävimme siellä kehonkoostumusmittauksessa. Kuntokeskuksen arviointi ja muuta tulevat erillisenä postauksena myöhemmin :) Nyt siihen pääasiaan eli itse mittaukseen ja omiin tuloksiini.

Mittaushan oli siis todella simppeli. Kerrottiin oma ikä ja pituus, pompattiin vaa'an näköiselle puntarille ja otettiin "kahva" käsiin ja kädet suoriksi ;) Olipa taas monimutkaisesti selitetty!

Mittauksen jälkeen saimme kommentit tuloksistamme. Ja lisäksi pystyimme vertaamaan niitä tuloslapussa oleviin yleisiin taulukkoihin. Mutt tässäpä tulokset:

Paino (iltapäivällä otettu) 72,1

Kehon rasvaprosentti 42,9 - erittäin korkea

Painoindeksi 26,6 - ylipainoinen

Luustolihasprosentti 23,8 - alhainen
 - luiden ympärillä oleva lihas joka kannattelee esim.ryhtiä

Sisäelinrasvan taso 5 -  normaali


Tässä vielä kuukauden takainen kauhistus kuva teillekkin nähtäväksi.



Siis tästähän ei voi olla suunta kuin alaspäin? Eihän?!

Tänään puntari onneksi ilahdutti ja kertoi, että kuukaudessa on
rennon letkeällä asenteella pudotettu painoa 1,9kg. Josko
sitä nyt sitten ottaisi vielä pienen rutistuksen häitä ajatellen :)


Kuukausi sitten mitat olivat nämä:
Käsivarsi 31cm 
Vyötärö 100cm 
Reisi 62cm 
Pohje 38cm

Kuukauden jälkeen mitat
kertoivat tällaista:

Käsivarsi 30cm
Vyötärö 91cm
Reisi 61cm
Pohje 38cm 

Eli vyötäröltä olisi kadonnut (muka) 9cm, mutta epäilen, että mittaaja
on ollut hivenen huolimaton viime kerralla ja mitannut päin
puuta, mutta kyllä sieltä varmaan on siis jotain lähtenytkin :)



Sitten vielä vähän omasta jaksamisesta. Tämä viikko on ollut jo parempi viikko. Vaikkakin syömiset ovat olleet välillä vähän retuperällä. Edellinen viikko oli maanantaista sunnuntaihin aika kaaoksen omainen ja raskas. Se antoi ja otti paljon. On ollut enempi vähempi hääjärjestely hommia, työkiireitä ja piha- ja sisähommia kotona. Välillä oma aika on ollut totaalisesti hukassa kun on yrittänyt tasapainoitella työn, liikuntaohjelman ja kodin välillä. Tämä viikko onkin otettu vähän lunkimmin. Ilman suurempia ressejä pikku hiljaa hommia vähemmäksi tehden. Välillä itselle muistuttaen, että yksi homma loppuun kerrallaan. Onneksi on näitä lepopäiviä kuten tämä päivä kun ulkona tummat pilveet ovat vallanneet taivaan ja sade nakkoo välillä pisaroitaan. Se puhdistaa ilmaa ja ehkä vähän
ajatuksiakin.

Seuraavaksi nostan leuan ylös, hymyn huulille ja lähden kohti uusia haasteita avoimin ja iloisin mielin. Eli alan valmistelemaan postausta blogin tulevaisuuden suunnitelmista. Ei, kyseessä ei ole lopettaminen tai mitään sellaista :) Päinvastoin! Pikemminkin blogin syventäminen ja kehittäminen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)