perjantai 8. helmikuuta 2013

Hyvinvointipussi



Kuva lainattu täältä

Sain Kauneushoitola Sinun Päivästä Hyvinvointi pussin kokeiltavaksi kotiin. Mutta mikä hyvinvointipussi on? Se on ns.infrapunamakuupussi. Pussi on tehokas vaihtoehto infrapunasaunalle. Infrapuna poistaa kuona-aineita, vähentää turvotusta ja selluliittia, auttaa painonhallinnassa sekä edistää yleistä hyvinvointia virkistämällä oloasi.

 Hyvinvointipussin käytöstä saat hyötyä mm.
- Nopeuttaa palautumista rankasta urheilusuorituksesta
- Poistaa kuona-aineita lihaksistosta ja vähentää särkytiloja
- Poistaa tutkitusti maitohappoa elimistöstä
- Auttaa elimistön hapenpuutteeseen
- Parantaa ääreisverenkiertoa
- Parantaa elimistön vastustuskykyä
- Lievittää lihasjännityksiä ja lihaskipuja
- Auttaa parantamaan lihasten venyvyyttä ja jäntevyyttä
- Nivelten liikkuvuus kasvaa
- Parantaa elimistön aineenvaihduntaa

Pussin käyttö saa aikaan treenin kaltaisen vaikutuksen. Kohonnut aineenvaihdunta polttaa kaloreita tehokkaasti  jopa 600 kcl/krt. Laihduttamiseen suositellaan käytettävän hoitoa 3 kertaa viikossa kuukauden ajan. 

Pussiin mentäessä on hyvä pukea päälle esim. ohut kerrasto joka kerää hien. Laitteessa on valittavissa asteet ja aika kauan haluaa olla. Lämpö on valittavissa 30-60 asteen välillä. Ja ajastus 5-95minuutin välillä.

KÄYTTÖ:  1-2 kertaa 30-60 minuuttia kerrallaan päivittäin
OHJELMAT: Rentoutuminen: 30 min / 50ºC | Painonhallinta ja Kuntoilu: 60 min / 60ºC

Laitteen käytön jälkeen on syytä kiinnittää huomiota siihen, että nauttii riittävästi nesteitä.

Oma kokemukseni näin ensi kokeilun jälkeen oli, että pussi oli todellakin rentouttava. Pussi oli mukavan väljä niin, että siinä onnistui vaihtaa asentoa ja pääntie oli mukavan avara, jottei tullut ahdistunutta oloa. ( Nimimerkillä en uskalla enää mennä solariumiin kun olen alkanut miettiä että jos tuleekin sähkökatko ja se jumittuu :D Tässä rentoutumismuodossa ei sitä riskiä ole :D ) Ja pussissa todellakin rentoutui ja hiki virtasi. Näin eritoten talvella on ihana ajatus kun palelee ja väsyttää niin mennä makoilemaan moiseen pussiin. Me like <3

Nyt jään vielä mielenkiinnolla seuraamaan, että millaisia vaikutuksia sillä on painoon viikon kokeiluna ;)


Pussia saa vuokrattua Kauneushoitola Sinun päivästä joko kotiin itselleen tai sen voi yhdistää johonkin hoitoon liikkeessä:

Toisen hoidon aikana 30 min 10€
Toisen hoidon aikana 45 min 15 €
Toisen hoidon aikana 60 min 20 €

Kotiin vuokrattuna 1 vrk  25 €
Kotiin vuokrattuna 4 vrk 50 €
Kotiin vuokrattuna 7 vrk 70 €

Tässä vaiheessa joku miettii, että tulisi halvemmaksi hommata pussi kotiin (pussin hinta 500€). Toisaalta kellä on tilaa säilyttää noin isoa pussia missään kotonaan? Ja tuleeko tuotetta käytettyä kuitenkaan niin paljon ja katoaako innostus hetken jälkeen. Näinpä ollenkin on omasta mielestäni helpompi vuokrata pussi esimerkiksi kaverin kanssa hoitolasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)