tiistai 26. kesäkuuta 2012

Aarrekartan voimakas vaikutus



Tein toukokuun loppupuolella aarrekarttakurssilla aarrekartan itselleni. Näin kuukauden jälkeen voin vain ihmetellä kuinka moni asia on alkanut toteutumaan kuin itsestään. Tiesin kyllä odottaakin, että
asioita alkaa tapahtua varmasti, mutta en osannut odottaa, että niinkin pian.

Elämään on alkanut tulla kaipaamiani mahdollisuuksia, jonkinlainen tasapaino on alkanut löytyä tai on ehkä pikemminkin löytymässä, kanalassa tapahtuu jänniä asioita ja naisellisuutta olen alkanut työstämään ja sen kautta itseluottamusta, elämään on tullut tietynlaista rentoutta ja äiti sanaakaan en ole unohtanut tuolta kartasta se on tuolla hyvin moniulotteisena ja monimerkityksellisen.

Vielä työstämisessä on tuo yhdessä tekemisen riemu. Meillä kun se on painottunut nyt hyvin pitkälle siihen, että mies työstää päivät pitkät traktorilla pihaamme eteenpäin. Toisaalta tässäkin asiassa täytyy muistaa katsoa asioita erikanteilta niin voi löytää myös edistystäkin.

Kevyempi en ole vieläkään kuin mieleltäni ehkä vain. Mutta tuo keveys onkin pitkä projekti, joka ottaa aikansa ja hermonsa.

Koira kuvan alla komeilee 2016 vuosi, joten sitä en odotakkaan vielä tapahtuvaksi. Sen osalta lähinnä mennään ajatustasolla ja mietiskely tasolla, että miltä tuntuisi jos meillä olisikin kaksi koiraa. Mikä olisi se kauhea karvan määrä, mutta kuitenkin taas toisaalta sen ilon ja onnen määrä?  Miestä olen kyllä jo varoitellut, että silloin voit olla ihan varma, ettei toviin päästä kotoa mihinkään ilman lapsia tai ilman koiria. Jotenkin en jaksa uskoa, että appivanhemmat haluaisivat hoitoon parit koirat ja parit muksut? ;) (Ja ei meillä ei odoteta vielä perheenlisäystä vaikka sen kuvan voisi saada :) )

Nyt kun alkaa näyttää siltä, että tämän aarrekartan jutut alkavat käynnistyä ja käydä toteen pikku hiljaa on aika siirtyä työstämään enemmälti uutta aarrekarttaa, joka onkin juuri siihen naisellisuuteen painottuva ja sen kautta heijastaa myös kyllä muutakin elämää. Myös sitä edellisessä aarrekartassa kaivattua tasapainoa ja keveyttä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina tervetullut! :)